Plastist priid niisked salvrätid / Naïf

Hollandi ettevõtte Naïf niiskeid salvrätikuid võib kasutada puhta südamega, sest plasti neis ei leidu ning need on loodussäästlikud nii seest kui ka väljast.

Salvrätikud sisaldavad 99% vett ning taimset glütseriini, mis aitab beebiõrna nahka pehmendada-niisutada. Alkoholi ja lõhnaaineid ei ole seal üldse. Rätid ise on aga valmistatud Metsahoolekogu (FSC) sertifitseeritud materjalist, mis biolaguneb täielikult.

Uuenduslik on ka salvrätikute välispakend: see on toodetud suhkruroojääkidest valmistatud bioplastist. Taoline tootmisviis aitab vähendada CO₂ õhkupaiskumist.

Naïf – plastivabaduse pioneer

Naïf (häälda: naiiv) sündis kahe isa soovist pakkuda oma lastele kõige kvaliteetsemaid loodus- ja keskkonnahoidlikke nahahooldustooteid, sest suurte firmade sortimendist nad sobivat ei leidnud. Samuti tahtsid nad luua lahedat brändi, mille tooted oleksid äge kingitus noorele perele.

Naïfis otsitakse pidevalt alternatiive, kuidas vähendada oma toodetes plasti hulka. Seetõttu on esimese sammuna mindud üle suhkruroojääkidest valmistatud materjalile. Peale selle teeb Naïf tihedat koostööd organisatsiooniga Plastic Soup Foundation, et suurendada tarbijate teadlikkust mikroplasti kahjulikust mõjust meie elukeskkonnale.

Naïfi pakendid on täiel määral ümbertöödeldavad ning tooted on kohased ka veganile, need on biolaguneva ja veekogudele ohutu koostisega. Baby & Kidsi sarja tooted sobivad lastele sünnihetkest peale.

Osta siit:
Tutvu lähemalt: