Koorene piprakaste / FoodStudio

FoodStudio piprakastmega toidu tegemine ei nõua üheltki kodukokalt erivõimeid. Miks? Sest FoodStudio kastmed on valmis.

Vala pannile, lisandid juurde ja kõik. Kastmete põhjaks on FoodStudio kasutanud kvaliteetsest toorainest ehedat kanapuljongit, mida on keedetud kaksteist tundi. Seega on see kaste kodumaine ja aus.

Piprakaste sobib nii liha kui kanaga, nii kartuli kui ka pastaga. Kuna kaste on leebelt piprane, ei põlga seda ära ka beebidest suurem pisipere. Head isu!

Kokkaja sõber FoodStudio

FoodStudio loojad, aga ennekõike kokad ja sõbrad Indrek Kivisalu ja Helgor Markov hakkasid keetma puljongeid ja kastmeid, mille tegemiseks pole kodukokkadel aega ega ilmselt alati ka kogemust. Meeste ettevõtmine algas sellest, et aastaid tagasi pöördusid sõbrad alatasa nende poole, et kulinaarseid võtteid lihvida ja retsepte paluda. FoodStudio loodigi esialgu selleks, et pakkuda kokkamiskoolitusi.

10 minuti supp

Ükspäev hakkas aga Helgor puljongit tegema. Pani grillkanakondid potti keema ja hommikuks oli kange puljong valmis. Sealt tekkis mõte seda suuremas koguses teha ja teistelegi müüa, et tõhusa toidu valmistamine sujuks kiiremini. Tegelikult piisab Helgori sõnul maitsvaks 10 minuti supiks vaid valmis puljongist, külmutatud juurviljade pakist ja hakitud kanalihast! Kuulsusrikkale puljongitootmisele on nüüd lisandunud ka võrratult maitsvad ja korralikust toorainest eri sorti kastmed, nagu näiteks punase veini kaste, Béchameli praekaste, kukeseene-, sidruni- ja kookose-karrikaste.

Mõmin ja noogutus

Kunagisest sõprade hobist on saanud tänapäevaks tõsine ettevõte, kus valminud puljongid ja kastmed ei ole ainult eestlastele kättesaadavad, vaid ka Skandinaavias, Lätis, Leedus, Šveitsis jne.

FoodStudio meestel saab uus retsept valmis siis, kui nad köögis teineteisele otsa vaatavad ja rahulolust mõmisedes noogutavad. Alles seejärel saadavad puljongi või kastme poodidesse ka teistele nautimiseks. EMA tänab!

Tutvu lähemalt: