See on täiuslik suvine võileib! EMA endiselt kaanemuusalt ja hea toidu edendajalt Anni Arrolt. Kokku saavad võrratult hea kodumaine Heimon Kala vikerforellifilee, hapusai, muna ja peenraroheline. Kõlab, nagu tahaks kohe suhu pista:)
RETSEPT:
1 viil hapusaia
rohelist sibulat
100-150 g spinatit
võid
1 muna
1 sl valge veini äädikat
50 g ehk 1-2 Heimon Kala õrnas soolas vikerforellifileed
paar redist
1 sl oliiviõli
sinepit
agaavisiirupit
tilli, rohelist sibulat
- Viiluta redised ja sega kokku oliiviõli, sinepi, agaavisiirupi ja maitserohelisega.
- Pošeeri muna, keeda 4 min. Nõruta majapidamispaberil.
- Sulata pannil või, lisa viilutatud sibul ja prae pisut. Lisa spinat ja kuumuta minutike.
- Rösti sai, lisa saiale kuumutatud spinat, Heimon Kala soolatud vikerforellifilee ja pošeeritud muna. Säti kõrvale redise salat. Head isu!
Video ja fotod: Getter Kuusmaa
Täname: Heimon Kala ja Anni Arro Stuudio.