Kui palju kordi me oleme lubanud süüa rohkem kala?! Kokandusmuusa Anni Arro annab selleks hea põhjuse jagades salatiretsepti, kus peaosa Heimon Kala vürtsikatel forelliribadel, mis sobivad lisandiks suvistele grillroogadele, pastale ja ka salatile.
RETSEPT:
KAHELE
1 karp Heimon Kala teravas marinaadis forelliribasid
200 g keedetud kikerherneid
1 avokaado
200 g kirsstomateid
1 karp värsket spinatit
rohelist sibulat, tilli, koriandrit
oliiviõli, sidrunimahla, soola, pipar
- Sega kausis kokku kikerherned, poolitatud kirsstomatid, pestud spinat, tükeldatud avokaado ja hakitud maitseroheline.
- Piserda oliiviõli ja sidrinumahlaga, maitsesta soola ja pipraga.
- Jaota salat kahe taldriku vahel.
- Kuumuta pannil suts õli ja prae forelliribasid õrnalt 3-4 minutit ning jaota kahe salatiportsu vahel. Naudi!
Video ja fotod: Getter Kuusmaa
Täname: Heimon Kala ja Anni Arro Stuudio